Bemutatkozóvideók készítése műegyetemi kutatócsoportok részére

Date

3 perces angol nyelvű bemutatkozó videót készítünk a BME kutatócsoportjai részére professzionális stábbal!

Az OTKA pályázat beadási határideje miatt a videófelvételeket ÚJ IDŐPONTBAN: 2023. május 5-én (pénteken) 10-18 óra között rögzítjük a Z10 – MNB Közösségi Térben (Z. épület 10. emelet), majd az elkészült kisfilmeket feltöltjük a BME FIEK YouTube csatornájára és a kutatócsoportok profiloldalára a Kompetenciatérképen.

A felvételeket a legújabb videó-design szerinti greenscreenes megoldással professzionális stáb rögzíti, ezért a felvétel készítésére csak a megadott napon és helyszínen, személyes részvétellel van lehetőség.

A 2022. novemberében rögzített pitch felvételek már felkerültek a BME FIEK YouTube csatornájára, egy külön lejátszási listára.  Érdemes megnézni őket és inspirálódni, mert nagyon jól sikerültek!

A felvételeket előre megírt forgatókönyv szerinti sorrendben készítjük, ezért arra kérjük Önöket, hogy az alábbi exceltáblázatban jelöljék meg a megfelelő idősávot. Kérjük, csak egy idősávot jelöljenek meg!

A videófelvételhez szükséges prezentáció template-jét is elkészítettük Önöknek. Kérjük, csak az általunk megadott templatet használják!

A rendezvényen a prezentációk egymást feszes időrendben követik, ezért az eddigi felvételek során jól bevált gyakorlat alapján a hatékony időgazdálkodás érdekében az adott idősávokban elhangzó prezentációkat egy file-ba szerkesztjük. Ezért kérjük, hogy a prezentációikat 2023. május 4. (csütörtök) éjfélig küldjék el nekünk a horizon@bme.hu címre. 

Az éles felvétel előtt gyakorlási lehetőséget biztosítunk 2023. május 4-én (csütörtökön) 10:00-13:00 óra között. Amennyiben szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, kérjük, jelöljék ezt az időpont kiválasztására szolgáló excel-táblában!

Kérjük, amennyiben kérdésük van, keressék Szemere Dorottyát a 463-1724-es számon vagy a szemere.dorottya@bme.hu e-mail címen.

More
articles

Loading...