Bemutatkozó videók készítése műegyetemi kutatócsoportok részére

Date

Bemutatkozó videók készítése műegyetemi kutatócsoportok részére
2022. november 8-án 10:00-18:00 között

Szeretnénk a műegyetemi kutatók nemzetközi láthatóságát és pályázati partnerkeresését segíteni a Horizon Europe keretprogram 2023-24-es új felhívásai kapcsán, ezért professzionális videós stáb közreműködésével kutatócsoport-bemutató videókat készítünk, melyet a Kompetenciatérképre is feltöltünk, láthatóságot biztosítunk neki igény szerint LinkedIn-en, YouTube-on és Facebookon, valamint a kutatócsoportok is szabadon használhatják.

A videók felvételére 2022. november 8-án (kedden) 10-18 óra között kerül sor a Z10 – MNB Közösségi Térben (Z. épület 10. emelet).

A felvételeket a legújabb videó-design szerinti greenscreenes megoldással professzionális stáb rögzíti
(példa: https://www.youtube.com/watch?v=sIfCFwtGrWg&t=4s) , ezért a felvétel készítésére csak a megadott napon és helyszínen, személyes részvétellel van lehetőség.

A felvételeket forgatókönyv szerinti sorrendben készítjük, kérjük, ebben a dokumentumban válasszák ki az Önök számára megfelelő idősávot:  Pitching Session Plan (Kérjük, egy idősávot jelöljenek meg!)

A BME pitch recording template-jét innen letölthetik.

A rendezvényen a prezentációk egymást feszes időrendben követik, ezért a  júniusi Kompetenciavásáron már bevált gyakorlat alapján a hatékony időgazdálkodás érdekében az adott idősávokban elhangzó prezentációkat egy file-ba szerkesztjük. Kérjük ezért, hogy a prezentációikat 2022. november 7.hétfő 12:00-ig küldjék el nekünk a horizon@bme.hu címre. Kérjük, hogy csak az általunk megadott template-et használják.

Pitch presentation workshop – Értekezletről készült felvétel (jóváhagyást követően érhető el)

A felvétel napján kutatócsoportonként egy prezentáció rögzítésére lesz mód, de szeretnénk lehetőséget adni helyszínen való gyakorlásra november 4. péntek 10:00 – 12:30 között. Amennyiben szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, kérjük, jelöljék ezt az időpont kiválasztására szolgáló excel-táblában.

Kérjük, amennyiben kérdésük van, keressék Schenk Borbálát a 463-1727-es számon vagy a schenk.borbala@bme.hu e-mail címen.

More
articles

Loading...