BME Horizon Europe 2023-24 Launch Week

Date

2022 decemberében megjelentek a Horizon Europe pályázati program 2023-24-es felhívásai. Több mint 750 felhívást látunk most előre, de ez a szám a következő időszakban, új felhívások megjelenésével nőni fog. A lehetőségek között vannak egyéni és konzorciális pályázatok, bottom-up, illetve alkalmazott kutatási lehetőségek, kutatás-központú és inkább technológiai fejlesztésre fókuszáló pályázatok egyaránt, szinte minden kutatási területen.

2023. január 30 – február 3. között BME Horizon Europe 2023-24 Launch Week címmel rendezvényt szervezünk a műegyetemi kutatók részére.

Az egy hetes rendezvény célja, hogy segítse a BME kutatóinak felkészülését a sikeres pályázati szereplésre a Horizon Europe keretprogram 2023-24-es felhívásain:

  • támogassa közös érdeklődésű és komplementer tudású kutatói teamek találkozását, pályázati együttműködések elindítását
  • személyre szabott, praktikus tájékoztatást adjon pályázati formákról és lehetőségekről
  • tájékoztatást adjon olyan területeken, melyekben az európai pályázatok logikája jelentősen eltér a magyar pályázati rendszerétől.

A rendezvényen új formátumokkal támogatjuk a párbeszédet, a kapcsolatteremtést, az előre megadott témák mellett van lehetőség a programot a résztvevők érdeklődésének megfelelően alakítani.

Dátum: 2023. január 30 (hétfő) – február 2.(péntek). Minden nap 10-14:30 között.

Rendezvény nyelve: magyar és angol

Jelenlét: személyes jelenlét, R épület 113.

További információk és részletes program: https://horizon.bme.hu/bme-horizon-europe-2023-24-launch-week/

More
articles

Loading...